„Hozd ki magadból és
életedből a legtöbbet!”

Címlap        Programok        Egyéni konzultáció        Infó Ésháról        Partnerek        Hírlevél + AjándékÉSHA FRANCHISE PARTNEREK


Üdv! Kelemen Monika Ésha vagyok.

Ezen az oldalon hamarosan valamennyi Ésha franchise partneremet megtalálod.

Partnereim abban segítenek, hogy egyre több emberhez eljusson mind az a tudás, amit évtizedek (több mint 22.000 óra terápiás és szellemi tapasztalat) alatt felhalmoztam és átadtam tanítványaimnak az életről, az emberi kapcsolatokról, a fejlődésről, az elméről, a lélekről, a létezésről, az univerzum működéséről.

Ezt most hiteles társ-tanítóként néhányan tovább adhatják. Lelkes partnerként kitartásuk, szorgalmuk által eljutottak arra a szintre, hogy bizalommal merem átadni nekik programjaim oktatását.

Hiteles oktatóként csak és kizárólag azok a szerződött partnerek taníthatják az Ésha Iskolák önfejlesztő gyakorlati és szellemi módszereit és tarthatnak előadást a tőlem is jól ismert témakörökben, akiket ezen az oldalon látsz.

Az Ésha franchise partneroktató, valamint az Ésha Iskolák nevének használatára, ilyen dokumentumok használatára és kiadására egyedül ők jogosultak.

Szeretettel ajánlom oktató partnereimet a figyelmedbe, fordulj hozzájuk bizalommal. Tudásuk, tapasztalatuk, emberségük és egész életük alátámasztja azt amit tanítanak. Bátran fogadd őket és tanításaikat a bizalmadba!

Franchise partnerek:

Sas Ágnes >> Sas Ágnes bemutatkozik << klikk ide!

Általa tartott tanfolyamok:
● One Brain Kineziológia I. , II., III.
● Életfeladat rendszer Születési Energiák I. , II.
● Az ember szimbólumai: Tarot I., II.

Konzultációk:
● Születési Energia személyes problémamegoldó konzultáció
● Születési energia személyes sorselemzés

Weboldal: www.fenyuttorok.huAJÁNDÉK  LETÖLTHETŐ  ELŐADÁS  HANGANYAG  ITT !
Most minden hírlevél feliratkozónak!

Copyright © 2014.       Kellemen Monika Ésha       Minden jog fenntartva.                         ELÉRHETÖSÉG:     Telefon: 06 (30) 554-5045     E-mail: info@esha.hu