„Hozd ki magadból és
életedből a legtöbbet!”

Címlap        Programok        Egyéni konzultáció        Infó Ésháról        Partnerek        Hírlevél + AjándékInfó Ésháról


Kellemen Mónika Ésha több mint 17 éve foglalkozik emberekkel.

Sorsanalitikusként az emberi boldogság és sors kutatójaként iránymutatásaival, eredeti tanításaival sokszor megdöbbenti, néha könnyekre majd mosolyra fakasztja a hozzá fordulókat. Nagy szíve, hatalmas tenni akarása számos ember életét változtatta meg a jobb, vágyott irányba.

A tudatos és tudatalatti elme újrahangolásával és hatékony működtetésének módszereivel, a szeretet tanításaival és a sors alakítás szellemi és pszichológiai ismereteivel, valamint a vágyott bőség lelki alapjainak megteremtésével: életmarketing tanításaival segít a sikeres, jobb élet reményében.

Lényeglátó kutatásaiban ötvözi a meditáció tapasztalatait a tudomány legfrissebb felfedezéseivel, ezáltal segít megérteni a külső és belső univerzumunk működését, az élet felépítését.
Vallja, az univerzum maga a csoda!

„Azt hiszem mindenki kíváncsi arra, hogy miért él
és mindenki szeretne boldog és bővelkedő lenni.
És mindenki kíváncsi a forrásra.”

Ésha arra buzdít, hogy használd a forrásaidat, indulj el a boldog kibontakozás útján! Az általa tartott tréningek és előadások célja, hogy felszabadítsa az embereket hiedelmeik, önkorlátozó gondolkodásmódjuk érzelmi és anyagi bilincseik alól.

Szocioterapeutaként és természetgyógyászként is segít az embereknek több mint 17 éve. Ötvözi a terápiás ismereteket a szellemi úttal, így több megértést tud adni a hozzá fordulóknak a belső út állomásain, terápiás eszközeivel az újrakezdésben, a belső egyensúly megteremtésében és emberi eredményességük növelésében.

Több mint 17 éve foglalkozik emberekkel a felnőttoktatásban. Pszichológia, tranzakcióanalízis és kommunikációs ismeretek tanít.

Életfilozófiájában vallja, hogy az élet általunk alakítható, irányítható, jobbá tehető. A sors megváltoztatható! Mindez egyedül rajtunk múlik. Az eredményes élet megteremtéséhez kínál módszereket. Mindezt speciális módon.

Megtapasztalás által tanít, tradicionális és alternatív utakat övözve. Sajátos látásmódja, örök optimizmusa reményt nyújt minden élethelyzetben.

Az általa kifejlesztett módszereken túl közismert alternatív képességfejlesztő technikákat oktat, valamint több kineziológiai módszer és irányzat, mint például a One Brain és az Attractor Field Techniques magyarországi oktatója.

Tanításai 4 alappillérre támaszkodnak

  • Emberi kapcsolatok: Univerzum etikája az emberi kapcsolatokban

  • Alternatív pszichológia, belső törvények: AHA pszichológia

  • Felébredés: A meditációs utak, az univerzum működésének megértése

  • Életmarketing: Bőség, személyes eredményesség elérése
Keleti meditációs és transzcendentális tudását ötvözi a nyugati racionális, fejlődéscentrikus nézetekkel és legújabb ismeretekkel. Amit tanít az egy szóval a sorsjobbítás, mindazoknak, aki készen áll elfogadni, hogy a sikeres boldog élethez tiszta szív és valódi hajthatatlan szándék szükséges.

Idézet Éshától:

„Hamar megértettem, hogy az emberek valóban jók, csak “hitük szerint” értelmezik a világot. Ezek a hitek azonban nagyon különbözőek lehetnek.

Mindenki egy maga által teremtett világban él. Ezek a világok egymástól elszigeteltek. Ezért gyakori a félreértés és az események téves, vagy félreértett magyarázata. A közös nyelv hiánya gyakran áthidalhatatlan szakadékot teremt. Megtalálni a közös nyelvet, közös alapokat – ez lett idővel az egyik küldetésem.

Nagy hatást gyakoroltak rám tanáraim, mestereimen keresztül a jóga, a keleti szellemi tanítások és a nyugati terápiás módszerek. Belső felfedezéseim során azon szerencsések közé tartozhattam, akiknek volt módja megtapasztalni az Egyetemes Tudat mezőt, így jobban megismerhettem az univerzumot, a Közös Tudatot.

Átéltem Satori és a Samadi állapotokat melyekből megértettem az élet és a halál mélyebb összefüggéseit és megtapasztaltam a Létet. Ezeknek a tapasztalatoknak azóta sincs vége... belőlük merítek, amikor tanítok.

Megértettem, hogy a személyes tudat (ego) fontos, ugyanakkor múló jelenség az örök időben. Léte viszonylagos, az élet múltán feloldódik és visszatér az egyetemes Forráshoz, közös alapokhoz.

Világossá vált számomra, hogy az ego okozza földi létünk során a legtöbb szenvedést, ugyanakkor eredményessé is tehet, ha megfelelő módon karbantartjuk, segítjük, szeretettel a kívánt irányba formáljuk.

Felismertem, hogy a szellemi szabadság és a lelki béke mellett elengedhetetlen az anyagi szabadság és a pénzügyi eredményesség. Ezért ezen tevékenységeim mellett az üzleti életben is részt veszek. Bio párnák és Yogi meditációs termékcsalád megalkotásával, forgalmazásával, valamint üzletépítéssel is foglalkozom.

Hitvallásom és a legfontosabb érték, amit képviselek: Az ember eredeti szabadság fokának visszaállítása, nem csak szellemiekben, hanem anyagi területen is.”

Ésha munkássága

1998. 3 in 1 Concepts (kineziológia) nemzetközi rendszerének hivatalos mester oktatója. www.3in1concepts.us

1999. Alternatív pszichológia oktató a mai napig. Területei: fejlődéslélektan, szociálpszichológia, kommunikációs ismeretek, tranzakcióanalízis / játszmaelemzés, sorskönyv.
Tanfolyam ajánló 2003-ból:
Ha mindig pszichológus szerettél volna lenni, de...
Tanfolyam ajánló 2008-ból:
Szétcsúsztál és kilátástalan a helyzet?
Pszichosuli! - Kezdj új életet, tiszta lappal!


2000. Előadó havi rendszerességgel különböző témakörökben (egészséges élet, betegségek és gyógyulás, harmonikus élet, angyalok/segítő energiák, párkapcsolat, szerelem, szexualitás, sors, karma, pénz és gazdagság, stb.) Az előadások helyszíne a Sóter Ezoterikus Klub: www.soterklub.hu

2001. Évente több spirituális/meditációs intenzív elvonulást tart, aminek célja a közvetlen megtapasztalás, megvilágosodás átélése. Személyes hívó üzenet a megvilágosodás keresőinek: www.megvilagosodaselvonulas.hu

2001. Évente vezet tűzönjárás szertartásokat. www.tuzonjaras.hu

2001. Kéthetente egész estés Szangha találkozókat tart, aminek programja: jóga, vezetett meditáció, önismereti gyakorlatok, mantrázás, tarot, stb.

2001. Enneagram önismereti rendszerével foglalkozik és azóta tanítja, mint az emberiség elfeledett, majd megtalált tudását az emberi karakterekről és azok működéséről.

2005. Új oktató programokat fejleszt és oktat "Életfeladat rendszer, Születési energiák, Teremtés – önmegvalósítás – pénz szeminárium.

2007. Elsők között oktat Magyarországon az Attractor Field Technique forradalmian új módszert. www.the-tree-of-life.com

2008. Megalapítja a Igaz Mesék Élet-Más-Képp Közhasznú Alapítványt hátrányos helyzetű beteg, árva gyermekek segítésére. igazmesek.blog.hu

2010. Spirit Magister Szabadegyetem online AHA Pszichológia program: www.ahapszichologia.com

2011. Figyelme az Univerzális Etika és a Bőség felé fordul. Ebben a témakörben oktat, tanít, tart előadásokat.


AJÁNDÉK  LETÖLTHETŐ  ELŐADÁS  HANGANYAG  ITT !
Most minden hírlevél feliratkozónak!

Copyright © 2014.       Kellemen Monika Ésha       Minden jog fenntartva.                         ELÉRHETÖSÉG:     Telefon: 06 (30) 554-5045     E-mail: info@esha.hu