„Hozd ki magadból és
életedből a legtöbbet!”

Címlap        Programok        Egyéni konzultáció        Infó Ésháról        Partnerek        Hírlevél + AjándékSas Ágnes
Ésha franchise partner
www.fenyuttorok.hu

Készségfejlesztés és hatékony kommunikáció
SZÜLETÉSI ENERGIAMINTÁK oktatóSzeretettel köszöntelek! Sas Ágnes vagyok.

Sohasem elégedtem meg a felszínnel.
Izgat a dolgok mélysége.
Van valami bennem, ami folyamatos úton levésre késztet.
Nagyon szeretek utazni, felfedezni, menni és haladni.
A legfontosabb pedig, hogy szeretek megosztani bármit, amihez hozzájuttat az élet.

2002. nyarán találkoztam Kellemen Monika Éshaval. Úton járó keresőként korábban számos helyen megfordultam és tanultam, így többek között A Mantra Alternatív Természettudományi Főiskolán ahol szellemi gyógyító képesítést szereztem.

Ésha kötetlen, és mégis pontos, az élet minden oldalára kiterjedő tanításai az Ésha Életiskolákban azonban mélyen megérintettek és hozzám szóltak. Tanításait megismerve azonnal felismertem, hogy ezt kerestem. Valódi mély emberismereti alapokon nyugvó, egyszerre tudományos és spirituális tudást merítettem tanításaiból. Itt e kettő nem válik szét.

Választ kerestem és találtam az élet lényegét érintő alapvető kérdésekre. Ki vagyok én? Saját életemnek mi a célja? Mi a valódi értelme az életnek? Mi az ember lényege? Hogyan segítsek másoknak? Hogyan legyek sikeres?

Itt az Ésha Életiskolákban kezdtem el kineziológiai tanulmányaimat, tanultam sors analízist, az úgynevezett AHApszichológiát, azon belül személyiség- és fejlődés lélektant, tranzakció analízist, klasszikus és holisztikus pszichológiát.

Megismerkedtem a jungi Tarottal, az ember szimbólumaival, a Ji-ching ősi tanításaival, az Enneagram karaktertípusaival, a mindannyiunkban ott élő Belső gyermekkel, a Sors- és életfeladat számok jelentéseivel.

Ésha mellett valódi beavatásokat kaptam. Megismerkedtem a transz különböző fokozataival, amikor tűzön jártam, transzlélegeztem, csakrákon dolgoztam és azokat tisztítottam. Megismerhettem a Létezést, tiszta tudat állapotokat, amikor Megvilágosodás Intenzíven elvonultam.

Ebből a tudásból és számtalan tapasztalatból merítek ma, amikor tanítok: 2011 óta One Brain Kineziológiát, 2012-től Ésha franchise partner oktatóként Születési Energiát, Az ember szimbólumai: Tarot jungi alapokon és még számos fantasztikus technikát.

Ésha mellett tanításai és módszerei elsajátítása közben az életről - születéstől a halálig és azon túl - egy, a korábbinál is teljesebb, átfogóbb képet kaptam, ami az életem gyökeres átalakulásához vezetett. Ma olyan életet élek amire vágytam, az életem választásokon alapuló teljes és szabad.

Célom, hogy saját tapasztalataimat megosztva mindenki felismerhesse a benne lévő összefüggéseket.AJÁNDÉK  LETÖLTHETŐ  ELŐADÁS  HANGANYAG  ITT !
Most minden hírlevél feliratkozónak!

Copyright © 2014.       Kellemen Monika Ésha       Minden jog fenntartva.                         ELÉRHETÖSÉG:     Telefon: 06 (30) 554-5045     E-mail: info@esha.hu