„Hozd ki magadból és
életedből a legtöbbet!”

Címlap        Programok        Egyéni konzultáció        Infó Ésháról        Partnerek        Hírlevél + Ajándék


Stresszoldás alternatív kineziológiával

Érzelmi terhek feloldása, elengedés, szorongás, fóbia, pánik kezelése, szexuális magatartással, nemi szerepekkel, gátlással vagy tanulási képességekkel kapcsolatos problémák oldása, képességek felszabadítása.

A testi betegségek lelki okainak feltárása és kezelése. Jó közérzet, testi-lelki erőnlét és egészség helyreállítása.

Angyali fogadóóra

Lehetőséged van rá, hogy személyes angyali fogadóórán találkozz velem és az angyaloddal, ha közvetlen útmutatást akarsz kérni az életeddel kapcsolatodban.

Itt olyan dolgokra is rákérdezhetsz, amire a választ talán egyedül szeretnéd hallani, de hozhatsz magaddal családtagot is.

A fogadó óra 60 perc személyes foglakozás, csak veled!

Név vagy Sorselemzés

A név és születési dátum olyan, mint egy iránytű. Amíg nem ismered a nevedet, nem ismered az erőidet, ezért nem is használod őket. Megismerése felszabadítja a benned szunnyadó potenciálokat.

Sorselemzés
A születési dátum rávilágít a rendelkezésünkre álló életerő mennyiségére és milyenségére, az elsajátítandó karmikus leckékre.

Névelemzés
A név – az egyéni rezgés – megmutatja az utat, amit be fogsz járni, megmutatja a nagyobb állomásokat, sorsfeladatokat, kitérőket, és a feladataidhoz kapott erődet.

Sors és karma oldás, elemzés

Személyes sors, személyes és családi karma okainak feltárása.

A karmikus lecke megértése és elsajátítása, a fennálló élethelyzet megértése, a jelenlegi élethelyzetnek megfelelő helyes szemléletmód kialakítása. Előző életek feltárása, megértése és következmények alóli felszabadulás.Jelentkezés

Tel: 06 (30) 554-5045      E-mail: info@esha.hu
AJÁNDÉK  LETÖLTHETŐ  ELŐADÁS  HANGANYAG  ITT !
Most minden hírlevél feliratkozónak!

Copyright © 2014.       Kellemen Monika Ésha       Minden jog fenntartva.                         ELÉRHETÖSÉG:     Telefon: 06 (30) 554-5045     E-mail: info@esha.hu